Tuesday, March 20, 2012

Syukur...Alhamdulillah

Alhamdulillah ...syukur sesangat..Dah setahun saya mengidam akhirnya tercapai jugak hasrat.Korang tau tak saya dapat 9A towk Ujian Formatif 1 ni...Waa~walaupun sebenarnya baru dapat 8 paper..Tapi paper yang belum dapat tu dah tau sebab hari tu cikgu tunjuk 4 orang yang dapat A.Dan saya tergolong.Selama ni waktu form 2 .Asyik miss jek...Tahniah juga kepada someone (my classmate-nama dirahsiakan atas sebab keselamatan..hehe..-) yang dapat 9A..Tahniah juga kepada Fadzilah.sebab dia dapat 8A 1B.Miss satu A lah..Kepada Fadzilah saya menang!!walaupun saya hampir kalah dengan awak semalam..Tahniah juga kepada my other besties and classmate.Takpe usaha lagi..Kita tunjukkan yang kitorang semua boleh dapat 9A ok?hehe...


opss..Lupe plak...Esok result SPM 2011 keluar right?So..i wish you all success especially to my sister.. ;)

4 comments:

  1. alhamdulillah..kalau ada usaha adalah hasilnya..

    nak taw apa yang aku nak cakap..jom..

    http://bluestarlover.blogspot.com/2012/03/target.html

    ..:)..

    ReplyDelete