Friday, December 07, 2012

KAWAII GIVEAWAY by MImie & Isha




Hari ni nak join satu GA iaitu' KAWAII GIVEAWAY by MImie & Isha ' . Namapun kawaii giveawaykan . Jadi hadiah dia pun super kawaii .

Giveaway ni dapat sambutan ramai tau . Dalam masa dua hari je dah 100 orang join . Waa . Saya suke .Saya suke .

Syarat - syarat yang diletakkan juga simple saje .

1. Follow/Like  BlOG , FACEBOOK dan TWITTER mimie . *Twitter tak wajib [Saya tak follow twitter sebab tak ada twitter..KESIAN..]
2. Buat satu entry bertajuk KAWAII GIVEAWAY dan Copy Banner diatas..  *Backlink kan taw  
3. Klik CHURP-CHURP , NUFFNANG mimie yang berada di sidebar LICIOUS .. *Tunggu sampai habis loading  
4. Taq 2 orang kawan korang *Kalau rasa malas tak payah . Tapi top referral di ambil kira 
5. Follow Sponsor ISHA  *Button Follower  Berbentuk BEAR TIDUR
6. Tinggalkan LINK ENTRY di Komen  . *"http://mysterygurl97.blogspot.com/" link seperti ni tidak diterima 
7 . Tengok SENARAI HADIAH dan pilih hadiah yang korang nak *tak wajib
 
Kan senangkan ? So , tunggu apa lagi ?

Saya tag mereka .


Ok..Itu saja . Penat nak cari lagi .

Tarikh tamat bila ? Entah . Belum ditentukan lagi .Jadi sementara masih sempat . Jomlah join .;)

-THE END-

7 comments:

  1. terima kasih ikut syarat2 ye ;) Goodluck dear . hadiah makin bertambah so peluang nak menang tu cerah ...=3

    ReplyDelete
  2. Visiting u back! ^^

    Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  3. singgah dr GA yg sm..
    http://ceritasinia.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway.html

    ReplyDelete