Monday, March 18, 2013

#2 - WEEKLY GA BY SHARINA




Join GA lagi..^^ .. Kali ni #2 weekly giveaway by Sharina..Minggu pertama aku tak join.Jadi sekarang dengan senang hati diri ini menjoinkan diri..:)

Kalau siapa-siapa yang dah pernah join tu.Pengunguman pemenang sudah dibuat.**Klik Sini** tapi kalau kalah jangan risau..Sebab boleh koin lagi..:)

Jomlah ramai-ramai menjoinkan diri sebab syaratnya simple je..:)



****Jom join Segmen Jom Pilih Hadiah .****

11 comments:

  1. hai,saya pun join..jom singgah ke blog saya..:D

    http://nooramyma.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  2. http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html jom join :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..sha dtg sini ziarah peserta yang sporting..

    psstt..GA da abis..mlm ni pengumuman pemenang jom kita bw peserta lain

    http://www.opzzpinky.my/2013/03/bakal-pemenang-2-weekly-ga.html

    thnks

    ReplyDelete
  4. dari GA yang sama. good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/03/2-weekly-giveaway-by-sharina.html

    ReplyDelete
  5. dari GA yang sama, done follow (^^,)

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html?showComment=1364194611805

    ReplyDelete
  6. balas kunjungan. good luck :)
    www.fatindiana.com

    ReplyDelete
  7. Datang membalas kunjungan blog .. follow blog
    http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  8. balas kunjungan
    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  9. tq datang singgah.. singgah sini juga...

    ReplyDelete
  10. membalas kunjungan :)

    http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  11. Salam Sayyidul Ayyam..
    husna dr segmen yg sama..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html

    maaf sebab amek masa yg lama utk jejak di sini..=)

    ReplyDelete