Thursday, June 06, 2013

Simple Giveaway #2


dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama si kucing belang,
simple giveaway by FD,
saya harap saya menang.

Mak timah menjual kuih,
menjual kuih sampai ke pekan,
Cik FD buat simple giveaway,
Syaratnya pun simplekan.

hari jadi dapat hadiah,
dapat hadiah melompat keriangan,
namapun giveaway tentulah adahadiah,
button badge dipertaruhkan.

waktu itu masa,
masa itu emas,
dua datenya tak lama,
sampai 10 jun 2013.

Maaf dipinta,
atas ketelanjuran kata,
atas pantun yang entah apa-apa,
tiba-tiba hari ini nak try cipta pantun sendiri sebenarnya,
disamping fikiran tengah gundah-gulana,

Hehe..Maaf-maaf. Disebakan syaratnya simple. Saya dengan rajinnya menjoinkan diri sementara giveaway masih berlangsung dan sebelum sekolah dibuka.^^

4 comments:

  1. Assalamualaikum :)
    Terima kasih sebab sudi join Simple Giveaway #2
    FD dah update senarai peserta
    http://www.fatindiana.com/2013/06/senarai-peserta-simple-giveaway-2.html
    Good luck! ^^

    Btw, tarikh tutup dilanjutkan ke 13 Jun 2013. Ada hadiah tambahan dan syarat baru. Sila tengok semula entri Simple Giveaway #2 ea :)

    ReplyDelete
  2. http://schamanking.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-2.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Dari GA yang sama.. singgah sini..

    Jemput join Mega Giveaway saya.. Ada 3pcs Baju tidur, 3pcs Thara Shawl, 3pcs Iwani cotton shawl, 4pcs Shiseido gold mask, topup rm176 untuk 25pemenang and banyak lagi

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/06/mega-giveaway-by-cik-hawa.html

    ReplyDelete
  4. salam .. jemput join http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/06/segmen-2-in-1-by-nabila.html

    ReplyDelete