Monday, December 01, 2014

Hiatus for a year.


hi·a·tus

noun \hī-ˈā-təs\
: a period of time when something (such as an activity or program) is stopped\

Setelah difikir, dipertimbang dan dibincang. Akhirnya, aku ambil kata putus. Untuk berhenti berblogging untuk masa yang lama.  Setahun saja. Pejam celik pejam celik dah habis 2014.

Kenapa aku sanggup ambil keputusan sedrastik ni? 

Ehem..ehem.. sebabnya aku cakap pada kawan aku ranking blog dah turun, dia cakap itu maknanya aku perlu Berehat. Ya, berehat dari dunia ni. Tumpukan pada dunia sebenar aku. haha. Dia suruh aku buat comeback akhir tahun nanti. Okay fine, aku ikut. Oh ya, dia sempat kutuk bahawasanya blog aku tak menarik dah. Bosan yang teramat sangat jadi tak siapa yang sudi stalk. Siot betul dapat kawan macam tu. Tapi memang betul pun. Itulah yang dinamakan jujur. Sangat jujur malah.

Wait..wait...

Aku bukanlah berhenti macam tu saja. Cuma sesekali aku akan update blog, bila perlu atau mungkin terdesak. So, korang janganlah kutuk aku. haha. Aku akan cuba juga komen entry korang cuma nak update tu yang payah. Biasalah aku suka buat entry spontan.

Doakan kejayaan aku, k? 9A+ SPM.


19 comments:

  1. semoga kita berjaya dalam SPM :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiin..Ya, semoga kita berjaya. :D

      Delete
  2. aha..focus apa y perlu dulu..PRIORITY!

    tp caya lah..bg y minat nye menulis..sukar utk tgglkan dunia blog..hehe..mcm aku la..delete2..buat lagi..haha..xpe..utk kau SPM first..aku masa SPM mana ade blog2 ni..kat sekolah xde tenet..cabaran kau la duduk rumah kan..eheh..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah, Priority!

      Terlalu mencabar betul cabaran yg aku terpaksa hadapi. Sekarang zaman IT. Susah nk tinggal semua tu. T_T

      Delete
  3. smoga berjaya apa yg diimpikan..

    ReplyDelete
  4. insyaAllah...dahulukan mana yg penting...InsyaAllah! buat yg terbaik ye!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.

    If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

    Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

    Dan..

    90+ pemenang by random dicari !

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

    :)

    ReplyDelete
  6. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    GA dilanjutkan sehingga 23 April 2014 :)

    ReplyDelete
  7. Ohh spm. Goodluck Hajar :) Fuhh, perlukan kekuatan kot nak buat hiatus ni :')

    ReplyDelete
  8. As salam. Good luck in your SPM! Abe Kie dtg singgah blog yg menarik ini dan terus menjadi follower ke 551. Jemputlah ke blog sy pula. TQ.

    ReplyDelete
  9. Goodluck adik! Semoga dapat straight A. Banggakan Mak Ayah oke!

    ReplyDelete