Friday, February 08, 2013

Japanese Game Show , Don't Laugh



Korang pernah tengok tak video Jepun. Kira game showlah. Game ni senang je. Jangan ketawa . Cuba korang try. beberapa minggu yang lalu cikgu aku ada tunjuk so, hari ni baru aku berkesempatan nak tunjuk pada korang.Jadi pastikan korang tak gelak O.K.??Sebab nanti ada samurai datang pukul..Aww..Sakit...hehe..

Cikgu aku tunjuk video ni.Mula-mula aku tak paham then nak habis tu barulah aku ketawa..Kelakar kot.



Ok.Ni aku tunjuk lagi satu.Tapi yang ni tak kelakar sangat kot..Oh,,Mungkin kelakar tapi aku yang susah nak gelak.Sebab tu Maharaja Lawak pun aku cakap tak lawak.Pelikkan aku?


Itu Sahaja.Kalau korang nak tengok lagi typelah gaki no tsukai . Aku pun tak tau apa maksudnya.Lagipun aku tak pastilah betul ke sebab aku tengok apa yang aku tunjuk je.

Oh ye..Nak promote pula.Vlogger Malaysia.Anda kenal Mat Luthfi?Anwar Hadi?Maria Elena?dan para vlogger yang lain?Kalau kenal bagus.Sebab aku just kenal Mat Luthfi dan Anwar Hadi je .

Kalau tak kenal .Marilah sama-sama kenalkan.Tetiba aku jumpa video top 10 vlogger malaysia time aku tengah ushar Anwar Hadi. Ouh..baru aku tau ada ramai rupanya.


-THE END-

2 comments:

  1. anda di tag

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

    ReplyDelete
  2. memang lawak! thanks for sharing dear^^

    ReplyDelete