Friday, April 05, 2013

Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin ♥

Tengok tajuk dia je dah super duper awesome.Camera Canon tu.Siapa tak nak!! walaupun ianya hanya tabung tapi aku rasa berbaloilah.Ianya comel!!

Kenapa aku mesti menang?

Secara jujurya aku just dapat tengok kamera macam ni dari jauh je.. Jadi akan berasa gembira bila dapat walaupun ianya hanya tabung.Manalah tahukan dengan adanya kamera ni ,aku boleh tambah koleksi tabung ke? Sambil boleh belagak yang aku kamera sendiri..hohoho... Mungkin juga apabila kamera tu menjadi milik aku,ia akan menambahkan semangat aku untuk beli kamera?Dapat tengok tabung tu hari-hari dalam hati mestilah semangat dan berkata " Hari ni aku dapat tabung camera dari Mira Hussin,suatu hari aku akan dapat camera real dari hasil pengumpulan duit dalam tabung ni.:)

Jadi tunggu apa lagi?Jomlah join.

GA AKAN TAMAT SETELAH BILANGAN PENYERTAAN MELEBIHI 300 @ 400

 GENIUS NOTE : Kepada, CIk Mira Hussin.Maaf ye.Saya tak dpat follow twitter sebab saya ni ketinggalan zaman.T__T  a.k.a saya tak ada twitter.

4 comments:

  1. tu la ingat kamera betul td.. gud luck dear

    ReplyDelete
  2. datang dari GA yang sama . Jom singgah blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  3. salam ukhwah , dari GA yang sama :) jemput join :P follow me :))
    http://awekbananana.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  4. good luck kak ! *BTW , sama2 pasal pantun tu

    ReplyDelete