Friday, April 26, 2013

Novel-novel yang bakal didrama dan difilemkan.


Tadi tengok-tengok wall facebook dan aku terjumpa ini.Ohh.BEST plus geramnya!! Aku dahlah tengah dalam mood membaca novel bulan ni.!! novel-novel ni semua bestkan?

Drama
1.Kampung Girl
2.Jodoh Itu Milik Kita
3.Sebenarnya Saya Isteri Dia!
4.Lelaki Eksklusif
5.Love You Mr.Arrogant
6.Teduhan Kasih
7.Suamiku Encik Perfect 10!
8.The Wedding Breaker
9.Perempuan Lindungan Kaabah
10.One Day You'll Be Mine
11.Projek Memikat Suami
12.Suami Yang Kubenci


Filem
SUAMI AKU USTAZ

Antara banyak-banyak ni.Aku just ada novel LELAKI EKSKLUSIF sahaja!! Sedang mencari novel Sebenarnya Saya Isteri Dia. Dan nak novel Suami aku ustaz. Dah lama aku nak tau ending dia sejak aku baca kat penulisan2u tapi apakan daya susah sangat nak jumpa! Yang lain tu sinopsis dia BEST. Tapi yang aku nak sangat tu pun susah nak dapat.hurm..

Jom join SEGMEN INI sebab ada hadiah novel2x dan beberapa hadiah menarik..:)

GENIUS NOTE: beberapa minit lagi drama SEBENARNYA AKU ISTERI DIA!boleh tengok live kat SINI!


-THE END-


7 comments:

  1. novel suami aku ustaz best..seriously fall in love dgn novel tu yg suamiku en perfect ten pun best gak..sbb sy da jatuh cinta dengan hero dia..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala...BESTnya!! Nak jugak novel tu..hehe..

      Delete
  2. one day u'll be mine xbpew nk best laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh ye ke? Tak tahu pula sebab belum baca.

      Delete
  3. One day ull be mine tu bagi saya agak disturbing. Not to my liking. Tapi saya sukakan gaya bahasa dan dialogue penulis. Saya baca sekali dan sukar utk diulang baca. Nonetheless its a good reading material

    ReplyDelete
  4. Suamiku ustaz sangat menarik dan patut dibaca. Cara berdakwah yg simple tapi terkesan. Love it!

    ReplyDelete
  5. Ranking 1 to 3 saya:

    1. Suamiku ustaz
    2. Suami yang kubenci
    3. Ssid

    Btw, saya dah baca kesemua novel di atas:-)

    ReplyDelete